Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ





Κορυφώθηκε στη Ναύπακτο η προεκλογική περιοδεία του Νίκου Καραπάνου, με κεντρική πολιτική ομιλία

«Η Ναύπακτος στέλνει σήμερα το δικό της μήνυμα. Η Αιτωλοακαρνανία δείχνει το δρόμο του μέλλοντος. Επιλέγει την Παράταξη της ευθύνης. Επιλέγει τη Νέα Δημοκρατία. Ανανεώνει με ευθύνη τους εκπροσώπους της στην βουλή».



02/10/09. Δύο ημέρες πριν την διεξαγωγή των Εθνικών εκλογών της 4ης Οκτωβρίου και ο κ. Νίκος Καραπάνος, ο νέος υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Αιτωλοακαρνανία, ολοκλήρωσε εχθές την δυναμική του προεκλογική περιοδεία, με την κεντρική πολιτική του ομιλία στο Εκλογικό Κέντρο της Νέας Δημοκρατίας στη Ναύπακτο. Απευθυνόμενος σε εκατοντάδες πολιτικούς φίλους και συναγωνιστές, σε μια συγκέντρωση με νεανικό παλμό νίκης, ο μαχητικός και έντιμος πολιτευτής, μετέφερε ισχυρό μήνυμα συμμετοχής και συσπείρωσης, συμπαρατασσόμενος με τους πολίτες Αιτωλοακαρνανίας στην πανστρατιά της νίκης της παράταξης.

Ο Νίκος Καραπάνος τόνισε χαρακτηριστικά: «Σε όλη την κομματική μου διαδρομή υπηρέτησα με συνέπεια και δυναμισμό τις σημαντικές θέσεις ευθύνης που μου εμπιστεύτηκε η ηγεσία της Παράταξης, με γνώμονα το συμφέρον της κοινωνίας και της χώρας. Οι προσεχείς εκλογές είναι οι κρισιμότερες που γίνονται στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Περιόδευσα με όλες μου τις δυνάμεις στο νομό μας και σας μεταφέρω το μήνυμα των ανθρώπων που συνάντησα. Είναι μήνυμα πίστης και αισιοδοξίας για τη Ν.Δ! Η μάχη για τη νίκη είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας του καθένα μας και είναι χρέος προς την κοινωνία και τη χώρα μας. Ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς και δύσκολος. Έχουμε πρόγραμμα και όραμα για μια Ελλάδα σύγχρονη και δυνατή. Για μια ελληνική κοινωνία με επίκεντρο τον άνθρωπο και την καθημερινότητά του, μια Αιτωλοακαρνανία ανάπτυξης και προόδου.»

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τον κο Αντώνη Κουσουνάδη, Υπεύθυνο Τύπου, τηλ. 6955481317 – info@nkarapanos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου