Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ., κ. Γ. ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΥ

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου που ζήτησε να σχολιάσει την άρνηση του Λ. Παπαδήμου να είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, ο Εκπρόσωπος της Ν.Δ., κ. Γ. Κουμουτσάκος, τόνισε:

«Επισημαίνω την χρονική αλληλουχία ορισμένων γεγονότων για να βγουν ορισμένα πολιτικά συμπεράσματα.
Ο κ. Παπαδήμος κοινοποίησε την άρνησή του να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, αμέσως μετά την δημοσιοποίηση του δήθεν οικονομικού προγράμματος που παρουσίασε ο κ. Παπανδρέου στη Θεσσαλονίκη. Ενώ αντιθέτως οι πληροφορίες που -προφανώς δεν διέδιδε η Ν.Δ.- πριν από την δημοσιοποίηση του δήθεν προγράμματος ήταν ότι επικεφαλής θα ήταν ο κ. Παπαδήμος. Μεσολάβησε όμως το «πρόγραμμα» και ο κ. Παπαδήμος αποφάσισε να συνεχίσει την σοβαρή εργασία του στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.
Τι έγινε; Τι μεσολάβησε;….
Και κάτι ακόμα. Επισημαίνουμε ότι από την πάλαι ποτέ «οικονομική dream team » του ΠΑΣΟΚ, την δήθεν «ομάδα νίκης της ΟΝΕ», για την οποία τόσο θριαμβολογούν στο ΠΑΣΟΚ, ουδείς είναι στα ψηφοδέλτια του.
Ο κ. Σημίτης είναι εκτός, ο κ. Παπαντωνίου είναι εκτός, ο κ. Βερελής είναι εκτός, ο κ. Χριστοδουλάκης επίσης, καθώς και ο κ. Νεονάκης. Στον κ. Παπαδήμο μόλις αναφέρθηκα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου