Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΠΑΝΟΥ


Φίλες και φίλοι της Αιτωλοακαρνανίας,




Είναι γεγονός ότι σήμερα παρ’ όλες τις προσπάθειες για ανάπτυξη, η διεθνής οικονομική συγκυρία δημιούργησε προβλήματα και αδιέξοδα που γεμίζουν την κοινωνία μας με αγωνία για το σήμερα και το αύριο. Είναι περίοδος σκληρής αυτοκριτικής για τον πολιτικό κόσμο της χώρας και ταυτόχρονα ευκαιρία ανανέωσης του πολιτικού σκηνικού με σκοπό τον εκσυγχρονισμό του κράτους, της δημόσιας διοίκησης, των θεσμών και των προσώπων.
Πρέπει να δοθεί έμφαση στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια, στην αξιοκρατία, στην ποιότητα και τη διαφάνεια στις διαδικασίες, για μια Ελλάδα με όραμα, σύγχρονη και ευρωπαϊκή. Για μια Ελλάδα που θα παρέχει ελπίδα στους νέους που ανησυχούν, στους ηλικιωμένους που αγωνιούν και στους μεσήλικες που μοχθούν. Για μια Ελλάδα όπως την ονειρεύτηκε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής πριν 35 χρόνια. Για μια Ελλάδα που ο Κώστας Καραμανλής αγωνίστηκε και θα συνεχίσει να αγωνίζεται μετά τη νέα εκλογική του νίκη.
Αγωνιώ για την Αιτωλοακαρνανία μας, καθώς και για ολόκληρη την Ελλάδα, γι’ αυτό και αποφάσισα να είμαι υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, πιστεύοντας ότι θα συμβάλλω ουσιαστικά υπηρετώντας εσάς.
Αναλογιζόμενος τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις που αναλαμβάνω, ζητώ από όλους εσάς, τους πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας, να με περιβάλετε με την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας, δίνοντας μου όχι μόνο την ψήφο και την στήριξή σας, αλλά και την έμπρακτη συμβολή σας, για τη δημιουργία ενός νέου πολιτικού περιβάλλοντος, μιας σύγχρονης κοινωνίας με στόχο την ανάπτυξη της πατρίδας μας.
Μαζί θα βαδίσουμε με ευθύνη για να αλλάξουμε την Αιτωλοακαρνανία μας , για να αλλάξουμε την Ελλάδα.


Νικόλαος Γ. Καραπάνος
Υποψήφιος Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου