Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΩΝ

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

Οι μετακινήσεις από το εσωτερικό, θα πραγματοποιηθούν με κάθε μέσο: αεροπλάνα (πτήσεις γραμμής και charters), πλοία, ΚΤΕΛ και ΟΣΕ, ανάλογα με τις συγκοινωνίες και τις ανάγκες κάθε περιοχής.
Το διάστημα κατά το οποίο οι ψηφοφόροι μπορούν να μετακινηθούν οι ψηφοφόροι στο εσωτερικό, καθορίζεται ως εξής:
· Αναχώρηση από τον τόπο διαμονής: από την Τετάρτη 30/9ου έως την Κυριακή 4/10ου.
· Επιστροφή στον τόπο διαμονής: από την Κυριακή 4/10ου έως την Τετάρτη 7/10ου .
Το κόστος συμμετοχής για κάθε ψηφοφόρο είναι:
· Μετακίνηση με αεροπλάνο (αναχώρηση και επιστροφή): Ενήλικας/η 40 ευρώ, Φοιτητές & παιδιά 20 ευρώ.
· Μετακίνηση με πλοία, ΟΣΕ και ΚΤΕΛ, δωρεάν.
Μετακινήσεις από ΑΘΗΝΑ προς όλους τους προορισμούς
Η διανομή των εισιτηρίων για όλους τους προορισμούς και τα μέσα μεταφοράς θα γίνεται από τα γραφεία του κόμματος στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου 40. Στο χώρο αυτό λειτουργούν και οι επιτροπές ετεροδημοτών όλων των νομών.
· Για τα πλοία, τα ΚΤΕΛ και τον ΟΣΕ, η διανομή των εισιτηρίων θα γίνεται από τις επιτροπές ετεροδημοτών ανά νομό, από την Τρίτη 22/9ου έως το Σάββατο 3/10ου .
· Η διανομή των αεροπορικών εισιτηρίων, για όλες τις διαδρομές θα γίνεται από το πρακτορείο, στον 1ο όροφο (Αγ. Κων/νου 40), από το Σάββατο 26/9ου έως το Σάββατο 3/10ου.
Επειδή υπάρχουν διαδικασίες των αεροπορικών εταιριών (ονομαστικά εισιτήρια κλπ), αλλά και για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων, ο/η ενδιαφερόμενος/η να μετακινηθεί με αεροπλάνο, πρέπει να δηλώνει συμμετοχή στο τηλεφωνικό κέντρο 2105275590 τουλάχιστον 3 ημέρες πριν την επιθυμητή ημερομηνία αναχώρησης.
Στοιχεία τα οποία ζητούνται είναι: Επώνυμο, Όνομα, Πατρώνυμο, Όνομα μητρός, τηλέφωνα επικοινωνίας και εκλογική περιφέρεια.
Είναι σημαντικό για την αποτελεσματικότερη οργάνωση των μετακινήσεων η εκδήλωση ενδιαφέροντος για μετακίνηση από κάθε ενδιαφερόμενο/η να γίνει το συντομότερο δυνατό στο προαναφερθέν τηλέφωνο (2105275590).
Μετακινήσεις από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ προς όλους τους προορισμούς
Η διανομή των εισιτηρίων για όλους τους προορισμούς και τα μέσα μεταφοράς θα γίνεται από τα γραφεία ετεροδημοτών του κόμματος στην οδό Παύλου Μελά 17, Θεσσαλονίκη.
· Για τα πλοία, τα ΚΤΕΛ και τον ΟΣΕ, η διανομή των εισιτηρίων θα αρχίσει την Τρίτη 22/9ου έως το Σάββατο 3/10ου.
· Η διανομή των αεροπορικών εισιτηρίων, για όλες τις διαδρομές θα γίνεται στον ίδιο χώρο, από το Σάββατο 26/9ου έως το Σάββατο 3/10ου.
Ο/η ενδιαφερόμενος/η να μετακινηθεί με αεροπλάνο, πρέπει να δηλώνει συμμετοχή στα τηλέφωνα 2310286166 & 2310277087 τουλάχιστον 3 ημέρες, πριν την επιθυμητή ημερομηνία αναχώρησης.
Μετακινήσεις από τους υπόλοιπους νομούς προς όλους τους προορισμούς
Η μετακίνηση από όλους τους νομούς (εκτός Αττικής και Θεσσαλονίκης) θα γίνεται μέσω της ΝΟΔΕ του κάθε νομού, στις οποίες πρέπει να απευθύνεται έγκαιρα ο ενδιαφερόμενος, για την προμήθεια εισιτηρίων.
ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
Οι μετακινήσεις από το εξωτερικό, θα πραγματοποιηθούν με αεροπλάνο (πτήσεις γραμμής και charters ανάλογα με τις ανάγκες κάθε περιοχής), με πλοίο από τα λιμάνια της Ιταλίας (Ancona, Bari, Βενετία) και λεωφορεία.
Το διάστημα κατά το οποίο οι ψηφοφόροι μπορούν να μετακινηθούν από το εξωτερικό, καθορίζεται ως εξής:
· Αναχώρηση από τον τόπο διαμονής: από την Παρασκευή 25/9ου έως το Σάββατο 3/10ου.
· Επιστροφή στον τόπο διαμονής: από την Κυριακή 4/10ου έως την Κυριακή 11/10ου.
Κόστος συμμετοχής κάθε ψηφοφόρου για όσους διαμένουν σε Ευρωπαϊκή χώρα:
· Αεροπλάνο (πτήσεις γραμμής και charters): Ενήλικας 40 ευρώ, φοιτητές & παιδιά 20 ευρώ.
· Πλοία και λεωφορεία: δωρεάν
Για να μετακινηθούν από το εξωτερικό οι ψηφοφόροι μας, πρέπει να απευθυνθούν στις αντίστοιχες ΝΟΔΕ ή Τ.Ο. των χωρών διαμονής τους. Για τις χώρες που δεν υπάρχουν ΝΟΔΕ ή Τ.Ο. πρέπει να απευθύνονται στη Γραμματεία Αποδήμου Ελληνισμού, του κόμματός μας στα τηλέφωνα: 2105285484, 2105285377, 2105285376 Fax : 2105285376.
Για τον καλύτερο προγραμματισμό των μετακινήσεων είναι αναγκαίο οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή το συντομότερο δυνατό, (τουλάχιστον 5 ημέρες πριν την επιθυμητή ημερομηνία αναχώρησης).
Στα αεροδρόμια «Ελευθέριος Βενιζέλος» στην Αθήνα και «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» στην Θεσσαλονίκη θα υπάρχουν χώροι υποδοχής των ψηφοφόρων. Στους ίδιους χώρους θα διατίθενται δωρεάν εισιτήρια για τη συνέχιση της μετακίνησης τους στο εσωτερικό (ΚΤΕΛ, πλοία και ΟΣΕ). Για τη διευκόλυνση της μετακίνησής τους στους τελικούς προορισμούς το Κόμμα θα διαθέτει στην Αθήνα και Θεσ/νίκη, σε 24ωρη βάση πούλμαν που θα τους μεταφέρουν από το αεροδρόμιο προς τα λιμάνια και τους σταθμούς ΚΤΕΛ και ΟΣΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου